A Dream Way Global Kft. 2011 óta foglalkozik a megújuló energiák, környezetbarát technológiák területével. Fő célunk, hogy Magyarországon minél inkább a természetvédelmet és a megújuló technológiák segítségével a környezet fenntarthatóságát, mind a Föld, mind az élőlények egészséges környezetét segítsük elő.

 

Munkatársaink, kollégáink, partnereink nap mint nap azon dolgoznak, hogy ezen törekvéseinkkel olyan projectekben tudjunk részt venni amelyek elősegítik az egyes régiók, épületek energiaigényének fenntartását, fejlődését és egyben a környezet tiszta levegőjének megőrzését.

 

„A megújuló energiaforrások jelentősége, hogy használatuk összhangban van a fenntartható fejlődés alapelveivel, tehát alkalmazásuk nem rombolja a környezetet, ugyanakkor nem is fogják vissza az emberiség fejlődési lehetőségeit. Szemben a nem megújuló energiaforrások (kőszén, kőolaj, földgáz stb.) használatával, nem okoznak olyan halmozódó káros hatásokat, mint az üvegházhatás, a levegőszennyezés, vagy a vízszennyezés.

 

A szél- és napenergia-technológiák alkalmazása lehetőséget ad arra is, hogy az ember saját maga állítsa elő az otthonában használt villamos energiájának, üzemanyagának és vizének egy részét, vagy akár egészét.”

 

 

DREAM Way
© DREAM Way